Hantverk & konst

Vi fortsätter att vara aktsamma och anpassar lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans. Grupperna är något mindre, möjlighet till fler rum finns vid behov och i varje klassrum finns handsprit. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Du lär dig bygga ett porträtt i olja från grunden genom att teckna upp ett porträtt från ett foto som du sedan målar i gråskala. Från den grunden arbetar du sedan vidare med hjälp av lasur-teknik med färg för att färdigställa din målning. En kreativ kurs som ger dig kunskap, teknik och inspiration att utforska porträttmåleri. Du fördjupar dina kunskaper i porträttmåleri med olja.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 12 veckor med träffar varannan söndag klockan 14.00-17.00
Start söndag 3 oktober.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!