Hantverk & konst

Du lär dig bygga ett porträtt i olja från grunden genom att teckna ett porträtt från ett foto som du sedan målar i gråskala. Från den grunden arbetar du sedan vidare med hjälp av lasur-teknik med färg för att färdigställa din målning. En kreativ kurs som ger dig kunskap, teknik och inspiration att utforska porträttmåleri.

Förkunskaper
Kursen är för dig som målat tidigare och vill utveckla ditt porträttmåleri.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 12 veckor med träffar varannan söndag klockan 14.00-17.00.
På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för eget skapande och gemensamma återkopplingar.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

"Porträttmåleri är något jag aldrig tröttnar på och jag ser fram emot att få dela med mig av mina kunskaper, inspirera och utvecklas tillsammans."

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.