Hantverk & konst

Innehåll
Du lär dig bygga ett porträtt i olja från grunden genom att teckna upp ett porträtt från ett foto. Från den grunden arbetar du sedan vidare och målar i gråskala för att färdigställa din målning. En kreativ kurs som ger dig kunskap, teknik och inspiration att utforska porträttmåleri.

Plats
Digital kurs. Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor med digital träffar söndagar klockan 14.00-17.00
Start söndag 14 februari. På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för eget skapande och gemensamma återkopplingar.

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är helt nybörjare och för dig som redan har erfarenhet av måleri.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.