Hantverk & konst

Innehåll
Du fördjupar dina kunskaper i porträttmåleri med olja. Vi arbetar med en begränsad palett, ”Zornpaletten”. Du lär dig hur du förhåller dig till gråskalan, blandar färgvariationer och valörer. Du lägger lasurer och går från magert till fett med recept på mediumblandningar.

Plats
Digital kurs. Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor med digitala träffar torsdagar klockan 18.00-21.00
Start torsdag 15 april. På kursen varvas ledarledda genomgångar med tid för eget skapande och gemensamma återkopplingar.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Förkunskaper
Kursen är för dig som har någon målarvana och vill utveckla den, kanske du gått vår kurs Porträttkurs i olja 1.

Studiematerial
Materiallista får du innan kursstart.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i måleri, skulptur och teckning.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!