Data & IT

Innehåll
Nyfiken på programmering? På den här kursen lär du dig att skapa enkla digitala berättelser och spel. Vi varvar korta genomgångar med praktiska övningar och provar, visar och lär av varandra.

Plats
Digital kurs. Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 5 veckor, med digitala träffar på onsdagar klockan 19.00-21.15.
Start onsdag 20 oktober.

Förkunskaper
Grundläggande datorvana.

Studiematerial
Vi kommer använda oss av Scratch som är ett verktyg framtaget för att introducera programmering på ett roligt sätt.

Ledare:
Tobias Ingvast är en inspirerande ledare och med en pedagogisk förmåga lite utöver det vanliga att lära ut på ett spännande och enkelt sätt. Han har under lång tid arbetat professionellt med mjukvaruutveckling och den kunskapen och erfarenheten låter han dig ta del av.

" Jag har under de senaste ren haft förmånen att introducera programmering för nybörjare inom alla åldrar, så roligt och givande! Jag ser fram emot att tillsammans med nya deltagare få visa allt det spännande man kan göra och hur kul det är."

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.