Hantverk & konst

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Här lär du dig ett tredimensionellt hantverk och att bygga porträtt med gipsbindor och snabbtorkande lera. Du behöver inte ha några förkunskaper men kursen är även för dig som arbetat lite med form och skulptur tidigare.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Munkgatan 5 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor med träffar måndagar klockan 18.00-21.00.
Start måndag 12 april.
Startmaterial ingår.

Ledaren
Anna Vallin, konstnär med examen från Konstfack i Stockholm, är en inspirerande och kunnig ledare som har stor erfarenhet i att undervisa i skulptur, måleri och teckning.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.