Historia & Konsthistoria

Innehåll
Möt dina släktingar direkt i källorna och ta del av deras vardagsliv och stora livshändelser. Det unika material du kommer att forska i ger dig stor möjlighet att komma långt tillbaka i tiden och berätta mer om just din släkthistoria

Plats
Digital kurs. Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 7 veckor, med träffar på torsdagar klockan 13.30-15.00
Start torsdagen den 14 oktober. OBS ej kurs v 44 (4 november)

Förkunskaper
Detta är en fortsättningskurs för dig som släktforskat något tidigare.

Studiematerial
Undervisningen är datorbaserad och vi använder oss av Arkiv Digital och Riksarkivets digitalierade arkiv. Under kursen ingår tillgång till dessa program och när kursen är slut kan man välja själv om man vill abonnera på tjänsterna.

Ledare:
Maj-Lis Lundblad, vår kursledare, är en erfaren släktforskare som hjälper dig att komma vidare med din forskning och vägleder dig i ditt sökande efter dina historiska rötter.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.