Historia & Konsthistoria

Innehåll
Släktforska vidare under sakkunnig handledning och tillsammans med andra som kommit en bit på väg. Vi utgår från just din forskning och delar med oss erfarenheter och tips, löser problem vi stöter på och diskuterar släktforskning i stort och smått för att komma vidare.

Plats
Digital kurs. Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor, med träffar på onsdagar 19.00-20.30
Start onsdagen den 10 november.

Förkunskaper
Detta är en kurs för dig som släktforskat tidigare.

Studiematerial
Undervisningen är datorbaserad och vi använder oss av Arkiv Digital och Riksarkivets digitalierade arkiv. Under kursen ingår tillgång till dessa program och när kursen är slut kan man välja själv om man vill abonnera på tjänsterna.

Ledare:
Maj-Lis Lundblad, vår kursledare, är en erfaren släktforskare som hjälper dig att komma vidare med din forskning och vägleder dig i ditt sökande efter dina historiska rötter.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.