Språk

Spanska A2

Innehåll
Vi upptäcker och utvecklar vår förmåga att konversera på världsspråket spanska!
Spanska är världens näst största språk sett till antal som talar det. Det är huvudspråk i Spanien och i merparten av länderna på den amerikanska kontinenten. Oavsett om du vill förbereda dig inför en resa, kunna ta del av den mångfald av kultur som erbjuds på språket eller konversera med nyfunna vänner eller släktingar så är det här kursen för dig.
Under kursen får du bygga upp ditt ordförråd, lära dig fraser och grundläggande grammatik. Du får lära dig grunderna i spanska och tyngdpunkten ligger på att kunna tala och kommunicera på spanska så snart som möjligt.

Förkunskaper
Denna kurs vänder sig till dig som har läst några terminer på grundnivå eller sedan tidigare kan lite grunder i spanska och vill komma vidare.
Under kursen jobbar vi vidare utifrån deltagarnas kunskaper. Vår erfarna ledare anpassar kursen utifrån deltagarnas behov och önskemål.
Du bör ha följande kunskaper: Jag kan förstå och använda enkla ord och fraser som har att göra med de mest grundläggande och konkreta situationerna i vardagslivet. Jag kan presentera mig själv och andra och ställa frågor om tex namn, var någon bor, var någon arbetar och jag kan själv svara på liknande enkla frågor.

Upplägg:
Kursen sträcker sig över 10 veckor, med träff på måndagskvällar klockan 17.15-18.45
Plats: Studieförbundet Vuxenskolans lokaler i Uppsala på Kungsängsgatan 12

Ledaren
Kursen leds av Itzel Najera Ibarra som har spanska som modersmål och vana av att undervisa i spanska.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.