Språk

Vi upptäcker och utvecklar vår förmåga att konversera på världsspråket spanska!
Spanska är världens näst största språk sett till antal som talar det. Det är huvudspråk i Spanien och i merparten av länderna på den amerikanska kontinenten. Oavsett om du vill förbereda dig inför en resa, kunna ta del av den mångfald av kultur som erbjuds på språket eller konversera med nyfunna vänner eller släktingar så är det här kursen för dig.
Under kursen får du bygga upp ditt ordförråd, lära dig fraser och grammatik. Du utvecklar din spanska och tyngdpunkten ligger på att kunna tala och kommunicera på spanska.

Förkunskaper
Denna kurs vänder sig till dig som kan grunder i spanska och vill komma vidare.
Nivå B1+ motsvarar kunskaper: Jag kan väl förstå huvuddragen i tydligt standardspråk. Jag kan hantera de flesta situationer som kan uppstå under resor i ett område där språket talas och kan oförberedd gå in i samtal om kända ämnen.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 10 veckor, med träff på onsdagskvällar klockan 19.00-20.30
Den mötestjänst som används är Zoom. Du får en länk i förväg, som du sedan kan koppla upp dig på vid tiden för föreläsningen. Ett tillfälle med teknikgenomgång kommer att erbjudas innan kursstart.

Bra att veta/Tekniska förutsättningar
För att kunna delta krävs dator med internetuppkoppling och högtalare eller hörlurar samt mikrofon. Den webbläsare som rekommenderas är Chrome.

Utbildningen sker helt på distans.

Ledaren
Kursen leds av Itzel Najera Ibarra som har spanska som modersmål och vana av att undervisa i spanska.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Efter avslutad kurs kan ni komma att få en utvärderingsenkät mailad till er. Vi uppskattar om ni har möjlighet att besvara den då.