Hantverk & konst

Här kommer du få tillverka ett ståltrådsträd, som kan bli en bra present eller något fint att behålla själv. En hel rulle ståltråd i valfri kulör, som svart, koppar, mässing eller blank är grunden och för den som vill dekorera sina träd kan man behöva pärlor eller annat som man gillar.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Du behöver införskaffa material själv men du kommer få mer information och tips när du anmäler dig.
En hel rulle ståltråd behövs i valfri kulör (svart, koppar, mässing eller blank). Ståltrådens grovlek är viktig och vi återkommer var en bäst köper den.
Dessutom behövs avbitartång, rundtång och vanlig kombinations- eller universaltång. En liten tunn skärbräda i hårdplast eller motsvarande storlek styv hårdpappskiva eller masonitskiva, samt ett par buntband.

Upplägg
Vi träffas på söndagen 13 mars klockan 10.00 - 13.00 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler centralt i Enköping.

Ledare
Ann-Marie Alskog, från Kreativa händer i Bålsta håller i kursen. Med mångårig erfarenhet i olika hantverk guidar hon oss genom denna kreativa kurskväll.
"Luffarslöjd är väldigt roligt att hålla på med och mina barnbarn fick det som doppresent med en liten gunga i ståltrådsträdet"

För mer information kontakta:
För mer information är Ni varmt välkomna att kontakta oss på 0171 - 451216 eller via vår info-mejl: enkoping@sv.se

Efter avslutad kurs kommer du få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.