Data & IT

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Kurs för dig som redan använder internet, men vill lära dig smarta finesser som underlättar surfandet. Lär dig undvika fällor och istället maila och Googla smart. Lär dig hur du betalar fakturor säkert via nätbanken, säker E-handel, Swisha tryggt och undviker konto- och ID-kapning via mobilt bank-id. Du får också råd om användbara appar.

Förkunskaper
Grundläggande datorvana krävs för att kunna följa denna kurs.

Studiematerial
Studiematerial ingår i kursen.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 4 veckor, med träff på tisdagar klockan 09.30-12.00
Start tisdag 16 mars.

Ledaren
Kursledare är Bo Liljeborn, med många års erfarenhet av att leda kurser inom data och IT.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.