Trädgård, hus och hem

Innehåll
Har du en längtan efter skapande i trädgården och vill lära dig mer? Vare sig du har planer på att anlägga, utveckla eller förändra din trädgård får du på denna kurs idéer, inspiration och råd för trädgårdens olika delar. Tillsammans med kunniga ledare från trädgårdsföreningen Sällskapet Trädgårdsamatörerna går vi igenom trädgårdens design, jord och gödsel, träd och buskar, perenner och förökning. Du kommer att få möjligheter till tips, rådgivning och avslutningsvis gör vi ett vårligt trädgårdsbesök hos en av våra kursledare.

Plats
Digital kurs de första 5 träffarna och de efterföljande 2 träffarna sker på plats i Uppsala då fröförökning och trädgårdsbesök står på schemat.
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in på kursen och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda med kamera och mikrofon för att kunna delta. Det är enkelt att vara med, vi hjälper till om det behövs.

Upplägg
Kursen sträcker sig över mars-maj med 7 träffar på måndagar 18.00-21.00.
Start måndag 15 mars.

Förkunskaper
Kursen är både för dig som är nybörjare och för dig som är mer van i trädgården.

Studiematerial
Visst material tillhandahålls av kursledarna.

Ledaren
Cathrine Håkonsen är en erfaren och inspirerande ledare som, tillsammans med kunniga entusiaster från från trädgårdsföreningen Sällskapet Trädgårdsamatörerna, guidar dig när du skapar din din drömträdgård.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").
I avgiften ingår medlemskap i Sällskapet Trädgårdsamatörerna Uppland under ett år och fyra nummer av tidningen TrädgårdsAmatören.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.
OBS! Inga rabatter gäller på denna kurs.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.

Samarr: Sällskapet Trädgårdsamatörerna Uppland