Hantverk & konst

Vedic Art - Originalet Fortsättning

Under hösten anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel och vi ber alla som uppvisar minsta förkylningssymptom att stanna hemma.

Innehåll
Du utforskar Vedic Art, en metod för måleri och medvetandeutveckling med rötter i gammal vedisk tradition. De praktiska övningarna fokuserar mer på den kreativa process än på planering och resultat och du hittar inspiration och personligt uttryck. Detta är en kurs för dig som kanske inte målat på länge men längtar efter att uttrycka dig och är intresserad av skapandets process.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs men du får gärna ha deltagit i Vedic Art - Prova på den 4 oktober men det är inget krav.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala

Upplägg
Kursen sträcker sig över 4 veckor, med träffar på söndagar klockan 10.00-15.00.
Start söndag 11 oktober.
Kursledaren ger ut övningar och man målar under tystnad på sitt personliga sätt utan kommentarer av andra. Under pauser och lunch (1 timme) pratar man som vanligt.

Ledaren
Annkarina Vesterberg är en inspirerande och kunnig ledare med gedigen erfarenhet av att utforma och leda kurser inom Vedic Art - Originalet. Hennes eget konstnärskap präglas av närheten till naturen med jordnära målningar fulla av ljus och lätthet.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsida (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara pnå vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 81 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!