Hantverk & konst

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och anpassar lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans. I varje klassrum finns handsprit, grupperna är något mindre och starttiderna är anpassade för att undvika krockar i våra lokaler. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Du utforskar Vedic Art, en metod för måleri och medvetandeutveckling med rötter i gammal vedisk tradition, och du får de första 3 principerna. Du utvecklar dina kreativa redskap och din skapande förmåga i en kravlös och tyst process genom praktiska övningar som ledaren ger ut muntligt. Detta är en prova på-kurs för dig som kanske inte målat på länge men längtar efter att uttrycka dig och är intresserad av skapandets process.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala

Upplägg
Endagskurs lördag 20 november klockan 13.00-16.30.
Material ingår i kursavgiften.
Kursledaren ger ut övningar och man målar under tystnad på sitt personliga sätt utan kommentarer av andra. Under pauser och lunch (1 timme) pratar man som vanligt.

Ledaren
Kursledaren Lena Nordvall har lång pedagogisk erfarenhet utifrån många olika verksamhetsområden. Hon har gått flera Vedic Art kurser och deltagit i en del samlingsutställningar. Lena är utbildad Vedic Art lärare av konstnären AnnKarina Vesterberg.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.
Efter denna prova på-kurs kan du delta på Vedic Art Grund med start 27 november.
Se mer information HÄR

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.