Hantverk & konst

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Vedic Art är en metod för måleri och medvetandeutveckling med rötter i gammal vedisk tradition. Du utvecklar dina kreativa redskap och din skapande förmåga i en kravlös och tyst process genom praktiska övningar som ledaren muntligen ger ut.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Studiematerial
Allt material utom målarduk ingår. Materiallista mailas ut i god tid innan kursstart.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala

Upplägg
Endagskurs söndag 14 februari klockan 13.00-16.30

Ledaren
Annkarina Vesterberg är en inspirerande och kunnig ledare med gedigen erfarenhet av att utforma och leda kurser inom Vedic Art - Originalet. Hennes eget konstnärskap präglas av närheten till naturen med jordnära målningar fulla av ljus och lätthet.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsida (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.