Hantverk & konst

Du utforskar Vedic Art, en metod för måleri och medvetandeutveckling med rötter i gammal vedisk tradition, efter en kort repetition av de första 12 principerna innan vi går vidare med de följande principerna, 13-17. De praktiska övningarna inom Vedic Art fokuserar mer på den kreativa processen än på planering och resultat och du hittar inspiration och personligt uttryck.

Förkunskaper
Du har tidigare gått grundkurs och tillägnat dig de 12 första principerna och nu vill gå vidare.

Upplägg
Vedic Art Grundkurs, fortsättning har träffar varannan vecka, lördagar klockan 10.00-15.30. Du arbetar med övningar som ledaren förmedlar muntligt och målar under tystnad på ditt personliga sätt utan kommentarer av andra.

Kursmaterial
I samband med kallelse till kurs kommer en materiallista för det material du själv införskaffar och har med till första träffen.

Ledaren
Kursledaren Lena Nordvall har lång pedagogisk erfarenhet utifrån många olika verksamhetsområden. Hon har gått flera Vedic Art kurser och deltagit i en del samlingsutställningar. Lena är utbildad Vedic Art lärare av konstnären AnnKarina Vesterberg.

Bra att veta
I vårt pentry finns kylskåp, micro, vattenkokare och utrustning för den fika/lunch du väljer att ta med.
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

Välkommen!

Efter avslutad kurs kan du komma att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den då.

Vi fortsätter att vara aktsamma om varandra och självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.