Beteendevetenskap, Data & IT

Vi möts digitalt
Vill du lära dig mer om hur du anordnar och deltar i ett digitalt möte? Då är du varmt välkommen till oss på SV Uppsala län när vi nu bjuder in våra samverkansparter till en utbildning i digitala möten via Whatsapp och Messenger

Anmälan
Du anmäler dig senast 30 oktober och anger i meddelanderutan den samverkanspart du tillhör.

Kursavgift
Som deltagare betalar du kursavgiften men kom gärna överens med din förening om att föreningen ersätter dina utlägg.

Upplägg
Vi träffas i vårt digitala kursrum för att lära oss om och prova vissa funktioner i både Whatsapp och Messenger. Tillsammans går vi igenom hur du använde appen Whatsapp och Messenger för att koppla upp dig för att delta i möten, bjuda in till möten och samtal, samt funktioner som ljud, bild, samtal, chatt, dela, presentera material och lägga upp dokument. Du får möjlighet att ställa frågor och ta del av tips för bra digitala möten.
Whatsapp är en app meddelanden, bildöverföring och samtal till personer och grupper. Du kan använda Whatsapp på din telefon (Android eller iPhone) och på din dator (Windows 8 eller senare, och mac OS X 10.10 eller senare).
Messenger är en del av Facebook och används för meddelanden och samtal till personer eller grupper. Du kan använda Messenger från dator eller telefon.

Utrustning
Du kommer i god tid innan kursstarten få instruktioner om hur du loggar in och deltar. Du behöver ha internetuppkoppling och en dator/padda eller smarttelefon med kamera och mikrofon för att kunna delta. För att kunna testa Whatsapp måste du ha din smarttelefon tillgänglig under utbildningen. Det är en fördel om du även har tillgång till ett headset. Det är enkelt att vara med, vi ger support hela vägen!

Datum
Onsdag 11 november kl 10.30-12.00 (gå gärna in i mötet 15 minuter innan för en teknikkoll)

Studiematerial
Manualer för digitala möten i Whatsapp och Messenger ingår och skickas till dig via mail.

Fler utbildningstillfällen
Vi möts digitalt - WhatsApp och Messenger
Vi möts digitalt - Jitsi
Vill du lära mer om hur om hur SV kan hjälpa till med att anordna möten för er förening/organisation.?
Vi möts digitalt - Teams och Cisco Meeting
Information och anmälan HÄR


För mer information kontakta:
Susan Gallone, SV
Mail: susan.gallone@sv.se
Tel: 072-310 13 69

Välkommen!