Hälsa & välbefinnande

Under våren anpassar vi lokalerna så att alla kan vistas i undervisningsrummet med ordentlig distans mellan deltagarna. I varje klassrum finns desinfektionsmedel, grupperna är mindre och möjlighet till fler rum finns vid behov. Självklart är det viktigt att du som deltagare är fullt frisk när du kommer till din kurs hos oss.

Innehåll
Yoga för alla är en mjuk yogaform där du övar och lär dig skonsamma yogarörelser för hela kroppen samt andnings- och avslappningsövningar. Varje pass innehåller övningar för att mjuka upp kroppen, vara här och nu samt träna upp styrka, balans och rörlighet. De positiva effekterna som du bär med dig ut i vardagen är ny energi, mindre stress och ett ökat välmående.

Förkunskaper
Yoga för alla passar nybörjare såväl som mer vana och utgår från dina förutsättningar.

Utrustning
Bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Yogamattor, filtar, huvudstöd och stolar finns på plats.

Plats
Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Kungsängsgatan 12 i Uppsala.

Upplägg
Kursen sträcker sig över 6 veckor, med träffar på måndagar klockan 18.30-20.00.
Start måndag 15 februari.

Ledaren
Bawantee Dudhee är yogalärare, utbildad i sitt hemland Mauritius och med vidareutbildning här i Sverige. Hon har varit hälsoinspiratör på sin arbetsplats och har stor erfarenhet av att leda olika grupper. Hon inspireras av att utforma en yoga som är hälsofrämjande för både kropp och sinne.

Anmälningsinformation
Anmäl dig direkt här på hemsidan (knappen märkt "ANMÄLAN").

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura så snart som möjligt efter din anmälan. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta:
För anmälan eller mer information är du varmt välkomna att kontakta oss på 018-10 23 70 eller via vår info-mejl: uppsala@sv.se

Välkommen!

Efter avslutad kurs kommer du att få en utvärderingsenkät mailad till dig. Vi uppskattar om du har möjlighet att besvara den.