På distans

Distans (distaŋˈs)

Avstånd har många gånger varit ett hinder för att kunna delta i en givande studiecirkel, workshop, kulturevenemang eller ett årsmöte. Men med dagens teknik finns oanade möjligheter att överbrygga detta hinder.

Vi arbetar löpande med att i allt större utsträckning erbjuda ett bredare utbud av just kurser, workshops, kulturevenemang och samt plats för föreningsmöten på just distans.

I denna kategori kommer du kunna hitta alla de kurser och workshops som kommer att vara tillgängliga online.

Föreningar är också välkomna att kontakta oss. Vi berätta gärna mer om hur vi kan hjälpa er att ta del av de digitala verktyg som finns.

 

Det är många som undrar vilka verktyg man kan använda för att gå över till digital folkbildning.

Om ni har en förening som redan samverkar med oss så ta gärna kontakt så kan vi hjälpa er med verktyg för att kunna genomföra aktiviteter och möten digitalt.

Och har ni en förening som ännu inte samverkar med oss på Studieförbundet Vuxenskolan så kontakta oss för att komma igång.

För mer information om de olika digitala plattformar som finns tillgängliga klicka HÄR

Visa filter

Filtrera

Ämne Ort Startdatum Dag & tid Tillfällen Pris
Vi möts digitalt - Jitsi och Messenger OrtDistans Startdatum2020-06-10 Mån 13:30-15:00 1 0 kr Läs mer och anmäl
Vi möts digitalt - Jitsi och Messenger OrtDistans Startdatum2020-06-03 Ons 13:30-15:00 1 0 kr Läs mer och anmäl
Mellan stockros och syrén - sommarnoveller - digital litteraturcirkel OrtDistans Startdatum2020-06-02 Tis 14:30-16:00 5 0 kr Läs mer och anmäl
Föreläsning för gravida och partners våren och sommaren 2020 - BM Hjärtat OrtDistans Startdatum Mån 1 0 kr Läs mer och anmäl