Hantverk & konst

Intresseanmälan till fortsättningskurs i akvarellmåleri - för dig som vill arbeta med vattenbaserad färg.

Under fem sammanhängande dagar i sommar erbjuder vi en akvarellkurs nära Frykens strand i Värmland med konstnär Olga Karlsson som kursledare.

Olga är född i St Petersburg, utbildad vid St Petersburgs Arkitekt Universitet och bor sedan 1994 i Kil, Värmland.
Hon är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet och hon bemästrar de flesta tekniker, även om akvarell är en favorit.

Mer information om Olga finns på hennes hemsida
www.konst.se/olgakarlsson samt Facebook, sök på: Atelje Olga

Genom akvarellkursen får du insikt, kunskaper och färdigheter i att måla akvarell med detaljrikedom.
Vi går igenom fler tekniker i akvarellmåleri, penselteknik och smarta tips varvat med praktiska övningar. Vi ser på olika papperskvaliteter och testar att måla vått i vått samt vått på torrt. Förutom tekniska övningar ligger tonvikten på att ge eleven möjlighet att utforska sin egen bildvärld. Passar dig som är lite mer van.

Pris: 1200 kr + materialkostnad tillkommer. Lunch + fika ingår.

Även du som bor på annan ort är välkommen att söka till kursen.
Tips: boka rum på Villa Fryksta som ligger nära sjön Fryken med egen strand och trädgård, en uteplats och ett gemensamt TV-rum.
Alla rum är rökfria. Avstånd till Karlstad är 15 km. www.villafryksta.se

Bra att veta
Anmäl dig till kursen redan idag, enklast är via webben eller genom att ringa till oss på 0554 - 270 270 eller via mail till varmland@sv.se. Kallelse/faktura skickas ut före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Läs mer på www.sv.se/varmland

Välkommen!