Hantverk & konst

Akvarell!
Vi är glada att kunna erbjuda en dagkurs i att måla akvarell.

Att måla akvarell innefattar många olika tekniker där det sätts stora krav på noggrannhet. Genom att gå en akvarellkurs får du insikt, kunskaper och färdigheter i att måla akvarell med detaljrikedom.

Vi går igenom grunderna i akvarellmåleri, penselteknik och smarta tips varvat med praktiska övningar. Vi ser på olika papperskvaliteter och testar att måla vått i vått samt vått på torrt. Förutom tekniska övningar ligger tonvikten på att ge eleven möjlighet att utforska sin egen bildvärld.

Gör din intresseanmälan, kursen startar vid tillräckligt antal deltagare.


Om ledaren
Konstnären Olga Karlsson älskar att måla i akvarell. Olga är född i Ryssland, utbildad arkitekt, egen företagare och har nu bott i Kil över 30 år. I unga år drev hon en konstskola tillsammans med sin syster och hon har stor erfarenhet av att vara lärare i konst. Hon målar i flera olika tekniker som teckning, akryl, olja och akvarell. Konstnär Olga Karlsson är mycket duktig och har stor erfarenhet av att vara cirkelledare.

Ledare: Olga Karlsson
Tillfällen: 5 antal träffar
Dag: Onsdagar med start den 28/9
Tid: Kl 09 - 11,30
Pris: 1200 kr
Plats: Studieförbundet Vuxenskolan Kil, Gärdesgatan 12, 665 30 Kil
Anmälan: Här på hemsidan.
Vid frågor: Skicka ett mejl till anette.jager@sv.se eller ring 0554 - 270 270

Restriktionerna kring covid-19
SV Värmland följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Det är viktigt att du är noga med handhygien samt att du som har symptom som kan vara covid-19 stannar hemma och inte deltar i vår verksamhet.