Hantverk & konst

Intresseanmälan till grundkurs i akvarellmåleri - för dig som vill arbeta med vattenbaserad färg.

Att måla akvarell innefattar många olika tekniker där det sätts stora krav på noggrannhet. Genom att gå en akvarellkurs får du insikt, kunskaper och färdigheter i att måla akvarell med detaljrikedom.

Vi går igenom grunderna i akvarellmåleri, penselteknik och smarta tips varvat med praktiska övningar. Vi ser på olika papperskvaliteter och testar att måla vått i vått samt vått på torrt. Förutom tekniska övningar ligger tonvikten på att ge eleven möjlighet att utforska sin egen bildvärld.

Mer information om Olga finns på hennes hemsida
www.konst.se/olgakarlsson samt Facebook, sök på: Atelje Olga

Gör din intresseanmälan, kursen startar vid tillräckligt antal deltagare.

Upplägg
Vi träffas under fem sammanhängande dagar med planerad kursstart sommaren 2020.

Pris
Kursavgift :-, materialkostnad tillkommer. Lunch + fika ingår.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Konstnären Olga Karlsson är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet av att hålla kurser i måleri i olika medier såsom akvarell, olja och akryl.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära och startar upp vid nog många anmälda. Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart.

Villa Fryksta ligger vackert belägen vid Nedre Frykens strand. Det är ett charmigt nyöppnat Bed & Breakfast där husets mångåriga historia går igen i både inredning och atmosfär. Passa på att boka boende under kurstiden. Mer information på www.villafryksta.se/

Välkommen!