Hantverk & konst

Gå på konstkurs online!
Vi är glada att kunna erbjuda en grundkurs i att måla akvarell på distans.

Att måla akvarell innefattar många olika tekniker där det sätts stora krav på noggrannhet. Genom att gå en akvarellkurs får du insikt, kunskaper och färdigheter i att måla akvarell med detaljrikedom.

Vi går igenom grunderna i akvarellmåleri, penselteknik och smarta tips varvat med praktiska övningar. Vi ser på olika papperskvaliteter och testar att måla vått i vått samt vått på torrt. Förutom tekniska övningar ligger tonvikten på att ge eleven möjlighet att utforska sin egen bildvärld.

Gör din intresseanmälan, kursen startar vid tillräckligt antal deltagare.

Upplägg
Anmälda deltagare blir inbjudna till en privat Facebook-grupp som skapats enbart för denna kurs och där kommer ni kunna ha kontakt med Olga via kommentarsfälten. Ni kommer att få tillgång till 5 st filmer som finns på Youtube. (Länk fås via mail, efter anmälan)

Pris
Kursavgift 1200:-,

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Konstnären Olga Karlsson är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet av att hålla kurser i måleri i olika medier såsom akvarell, olja och akryl.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära och startar upp vid nog många anmälda. Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart.