Hantverk & konst

Akvarellmåleri vid Fryken
Det här är en helgkurs för dig som vill leka med färger oavsett förkunskaper. Vi målar utomhus i den vackra miljön vid café Freja vid nedre Fryken och låter naturen och båtarna på Fryken inspirera våra motivval.
Vi går igenom hur du väljer ett intressant motiv, att göra egna färgblandningar, olika tekniker för att gestalta vatten, båtar och luft samt att vi studerar ljus och skuggor. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har mer erfarenhet.

Om ledaren
Konstnären Olga Karlsson älskar att måla i akvarell. Olga är född i Ryssland, utbildad arkitekt, egen företagare och har nu bott i Kil över 30 år. I unga år drev hon en konstskola tillsammans med sin syster och hon har stor erfarenhet av att vara lärare i konst. Hon målar i flera olika tekniker som teckning, akryl, olja och akvarell. Konstnär Olga Karlsson är mycket duktig och har stor erfarenhet av att vara cirkelledare.

Ledare: Olga Karlsson
Tillfällen: 1 dag
Dag: 18 juni
Tid: Kl 10 - 16
Pris: 500 kr
Plats: Café Freja, Sjöleden 11, 665 91 KIL
Anmälan: Här på hemsidan.
Vid frågor: Skicka ett mejl till anette.jager@sv.se eller ring 0554 - 270 270

Restriktionerna kring covid-19
SV Värmland följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Det är viktigt att du är noga med handhygien samt att du som har symptom som kan vara covid-19 stannar hemma och inte deltar i vår verksamhet.