Hantverk & konst

Det här är en helgkurs för dig som vill leka med färger oavsett förkunskap. Vi målar utomhus (om vädret tillåter) i den vackra miljön vid Kristinehamns konstmuseum och låter naturen och Vänern inspirera våra motivval.

Kursinnehåll
Vi går igenom hur du väljer ett intressant motiv, att göra egna färgblandningar, olika tekniker för att gestalta vatten och luft samt att vi studerar ljus och skuggor. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har mer erfarenhet.

Om kursledaren
Konstnären Olga Karlsson från Kil är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet av att hålla kurser i måleri i olika medier såsom akvarell, olja och akryl. Hon är utbildad arkitekt och drev i unga år en konstskola tillsammans med sin syster.

Tid: Lördag 11/6 och söndag 12/6 kl 10.30-16.30
Plats: Konstasken, Kristinehamns konstmuseum, Dr Enwalls väg 13 C, 681 84 Kristinehamn
Kostnad: 1500 kr (material ingår ej, du får en förteckning över vilket material du behöver innan kursstart)
Anmälan: kim.lundberg@sv.se, 0550-230 230 eller här på hemsidan senast den 1/6.Denna kurs sker i samarbete med Kristinehamns konstmuseum.

SV följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd och arbetar för att all vår verksamhet ska vara så coronasäker som möjligt. Välkommen att kontakta ditt lokala SV-kontor för mer information.