Hälsa & välbefinnande

Ashtangayoga och middag på Kungskvarnen i Borgvik

VAD? Ashtangayoga är en yogaform som gör kroppen både stark och smidig. Det är en yoga som är träning och meditation i ett. Passet består av en serie rörelser utförda i en genomtänkt ordning i samklang med lugna medvetna andetag. Läraren guidar utövarna genom ett flöde av positioner länkade till andetagen som tillsammans blir till en rörelsemeditation.

Den här klassen består av inledningsmantra, solhälsningar, stående positioner, alla sittande ställningar i ashtangayogans första serie, avslutningssekvensen och ett avslutningsmantra. I vissa ställningar kommer vi att gå lite långsammare fram för att göra passet tillgängligt för den som inte provat hela serien tidigare.

Genom att utöva ashtangayoga bygger du en stark och smidig kropp samtidigt som du lugnar sinnet. Några andra välkända effekter är ett förbättrat immunförsvar, bättre medvetenhet om andningen, höjd koncentrationsförmåga och minskad trötthet.

HUR? Vi övar yogaställningar i ungefär 1,5 timme. Efter yogapasset är alla som vill välkomna att stanna och äta middag på Kungskvarnen. Kostnaden för middagen tillkommer.

Ta med egen yogamatta. Träningskläder. Barfota. Om du behöver låna matta kontakta info@sarajane.se

NÄR? den 6 nov
Övrigt datum ev 4 dec bokas separat

Yoga: 17:00-18.30, sedan middag. Kostnad för mat och dryck tillkommer!

VAR? På Kungskvarnen i Borgvik, en trappa upp.