Dans

Välkomna till klassisk balett för barn!

I denna kurs, klassisk balett för barn, lär vi oss grunderna i en mycket vacker dansstil. Detta gör vi genom att dansa, men även genom mycket lek.
Under lektionerna kommer vi att lära oss olika steg och rörelser genom att dansa till klassisk musik. Vi kommer också stretcha för att känna in våra kroppar och förlänga våra muskler.

Balett är en utmanande och oerhört elegant dansstil. När du dansar balett blir du stark, vig och musikalisk. Du utvecklar bra kroppshållning som ofta sitter kvar i kroppen hela livet.

Tid: Tisdagar 16.00-16.45
Lokal: Katedralen
Ledare: Kristina I Kleinert

Anmäl dig här på webben redan idag!

Övriga upplysningar:
Om du dansar fler danser eller är en del av en familj där flera dansar på Dansstudion i Arvika måste du i kommentarsfältet vid anmälan uppge detta för att få flerdans- eller familjerabatt.

Första tillfället är prova-på. Efter detta måste du meddela Studieförbundet Vuxenskolan till lisa.lyckborn@sv.se om du inte vill fortsätta på kursen. Kan du inte närvara på första tillfället pga förhinder måste detta meddelas till Lisa, så du inte förlorar din plats på kursen.

För frågor kontakta Lisa Lyckborn på Studieförbundet Vuxenskolan i Arvika till mail lisa.lyckborn@sv.se.


Behöver du stöd med att betala deltagaravgiften? Läs mer på majblommans hemsida: https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/lokalforeningar/?kommun=arvika