Musik, teater

För dig som är 16 år och uppåt och vill testa att göra en poddteater, digitalt.

Vi träffas via Zoom och utforskar teaterns spännande värld. Genom gruppstärkande övningar och teaterövningar skapar vi en trygg grupp där fantasin får fritt spelrum. Vårt mål är att vid kursens slut tillsammans ha producerat en poddteater.
Kursen passar dig som är teater- och/eller teknikintresserad. Den vänder sig både till nybörjare och dig som har lite mer erfarenhet.

Kursinnehåll
Genom teaterövningar med fokus på berättande och karaktärer närmar vi oss målet att tillsammans skapa en poddteater. Under kursens gång ser vi också på storytelling, hur man skapar ljudbilder, grundläggande inspelnings- och ljudteknik samt dramaturgi.

Om kursledaren
Emma Pollack är exil-värmlänning bosatt i Göteborg med ett brinnande intresse för teater. Hon har spelat teater sedan barnsben i olika teaterföreningar och utbildat sig inom musikdramatik på Wendelsbergs folkhögskola. Nu studerar hon till ämneslärare i teater på Göteborgs universitet.

Att delta i en studiecirkel ger dig möjlighet till gemenskap och lärande under former där du har möjlighet att påverka innehållet och upplägget.


Tid: Åtta tisdagar med start den 22 februari kl 18.00-19.30
Plats: Distans, via Zoom
Kostnad: 1095 kr/8 träffar
Anmälan: kim.lundberg@sv.se ∙ 0550-230 230 ∙ eller här på hemsidan senast den 8 februari