Föda utan rädsla

Kursens innehåll
Kursen innehåller fyra effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Teori blandas med praktiska övningar. Med andningsteknik, avslappning, röstens påverkan och tankens kraft leds du bort från rädsla och mot trygghet. Verktygen är enkla och kan används under födandets alla skeenden. De gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för den födande kvinnan och hennes partner.

Vem riktar sig kursen till
Kursen passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd och känna att du har kontroll över din kropp. Kursen riktar sig till par - kvinnan som ska föda och hennes partner eller en stödpartner som står kvinnan mycket nära. Föderskan bör gå kursen efter vecka 26 av sin graviditet.

Tillfällen
Kursen planeras att hållas under flera tillfällen under hösten. Datum ej bestämt. Välkommen att göra en intresseanmälan, så återkommer vi när vi har tillräckligt många intresserade.
Kursen börjar kl. 18 och pågår i ca 3 timmar inkl. flera pauser.
Kaffe/te och smörgåsfika ingår i avgiften.
Kurslokal
SV Säffle, Hamngatan 5.
Pris
800 kr/par
Kursledare
Linda Waaksma som har gedigen kunskap i förlossningsvård och utbildad profylaxinstruktör. Till vardags är hon förlossningsundersköterska på Centralsjukhuset i Karlstad.
Bra att veta
Ta gärna med en filt och kudde om du vill. Man anmäler sig som par.

Välkommen!