Musik, teater

Välkomna 28 maj. FolkBeat firar 10 år!

Efter 10 års succé med projektet FolkBeat, vill vi bjuda in till ett hejdundrande folkmusik
arrangemang i Karlstad!

Lördagen öppnar vi upp för alla som spelar instrument att gå spelworkshop för Anna Karlsson, Lars-Emil Öjeberget och Mats Berglund och på eftermiddagen gästas vi även av folkmusikduon SYMBIO som håller en ensembleworkshop och allt mynnar ut i en gemensam konsert ”FolkBeat 10 år” lördag 28 maj kl 19.30 där även Symbio spelar en egen akt.

OBS! Du kan endast anmäla dig till en av kurserna med Anna, Lars Emil eller Mats eftersom de är samtidigt men det går bra att anmäla sig till Symbio som är en annan tid

Mats Berglund har i många år varit en av de starkaste och mest säregna rösterna på den svenska folkmusikscenen. Som dansspelman och upptäckare/utforskare av spelstilar och musikgeografiska områden har han gjort sig oumbärlig som en av den värmländska musikens viktigaste ambassadörer. Med sin personliga spelstil är han idag en av landets mest igenkännbara spelmän och ingen har som Mats lyckats sprida musiken från gränsbygderna mellan Sverige och Norge.

Kostnad 200:-faktura mailas/skickas till er
Sista anmälningsdag 25 maj 2022

Projektet ”FolkBeat 10 år" arrangeras av Värmlands Spelmansförbund i samarbete med Nina Pérez Musik och stöds av Region Värmland, RUM, samt Karlstad Kommun och Studieförbundet Vuxenskolan.