Föreläsning - Min resa från nyhetsankare på SVT till "yogaguru"

Föreläsning - Min resa från nyhetsankare på SVT till "yogaguru"

Hälsa & välbefinnande

Låt dig inspireras till att bli mer medveten om vem du är och vad du vill med ditt liv!

Under denna föreläsning/workshop delar Ulf Wallgren med sig av vad Mediyoga, medicinsk yoga, betytt för honom som ett effektivt verktyg att hantera stress men också som ett sätt att bli tydligare mot sig själv och sin omgivning.

Ulf leder ett mjukt och skönt mediyogapass och med humor och glädje berättar han om sin resa från nyhetsankare till att bli ”yogaguru” efter 30 år på Sveriges television som programledare för bland annat Aktuellt och Rapport. Yogan och hans berättelse ger dig insikter som hjälper dig att må bättre och få ett kärleksfullt liv i balans med dig själv.

Denna föreläsning/workshop innehåller 1,5 timme yogapass, fika 30 minuter och därefter 1 tim15 min föreläsning.
Det är ett lättare yogapass som alla kan göra, oavsett ålder och fysik, och man behöver inte byta om. Alla övningarna kan göras på stol men ta gärna med dej en yogamatta och kudde vid behov.

Plats: Hörsalen, biblioteket i Kristinehamn
Tid: Lördag 20/10 klockan 13:00-16:15
Fika: Studieförbundet Vuxenskolan bjuder på te och frukt i pausen
Pris: 450 kronor, anmälan är bindande


Ulf är diplomerad lärare i mediyoga och instruktör i Mimy, (mindfullness och medicinsk yoga). Han undervisar på Göran Boll Yogainstitut och på yogastudion Yogamana i Stockholm samt på Friskvården på Sveriges television, Sveriges radio och Utbildningsradion. Han föreläser på företag och yogastudios och reser runt i landet och berättar om Mediyoga och sitt nya liv i yogans tecken. Läs mer om Ulf och hans yoga på Göran Boll Yogainstitut.se och på Ulfs Facebook-sida Ulf Wallgren Yoga och Instagram.