MÅNADENS FÖRELÄSNING - EDNA ERIKSSON
Edna Eriksson föreläser om varför vi inte ska ta något för givet utan arbeta för att bevara demokrati i vårt land. Varje dag. Alltid.

Välkommen att lyssna till en föreläsning fylld med fakta och argument för att hålla debatten om demokrati, mångfald, likabehandling och mänskliga rättigheter på en riktig nivå.
Senast när Edna var i Karlstad och föreläste kände vi, som satt i publiken, oss helt knockade av de sanningar och insikter hon levererade.

Edna Eriksson har arbetat med kultur, mångfald, mänskliga rättigheter och diskrimineringsfrågor i snart två decennier. Hon har alltid strävat efter att utveckla likabehandlingsområdet och hur kunskap inom detta område kan användas som utgångspunkt för exempelvis hållbart ledarskap, kommunikation, rekrytering och innovationsprocesser.

Edna har en bred erfarenhet i arbetet med mänskliga rättigheter; som journalist, debattör, föreläsare, tjänsteman på flera olika departement och myndigheter. Inom både näringsliv och offentlig sektor har hon verkat som idé- och strategiutvecklare för att få in mänskliga rättigheter inom verksamhetsutvecklingen.

I sina olika roller har Edna Eriksson genom åren byggt upp en unik kompetens som hjälpt många som lyssnat på Ednas föreläsningar att navigera rätt i svåra frågeställningar. Edna har en oerhörd förmåga att vara tydlig i svåra frågor och att tala så att folk lyssnar.

Datum, tid och plats:
Torsdag den 14 mars, kl 16.00 - ca 17.30. Karlstad Universitet, Lagerlöfsalen, sal 1A 305.
Parkering finns i anslutning till adressen.
Fritt inträde, max 190 platser, anmälan krävs.

För frågor och mer information, kontakta: varmland@sv.se
eller telefon 010 - 490 11 00.

Varmt välkommen!