Språk

Benvenuto al corso!
Italien erbjuder en älskad kulturskatt med många fina upplevelser under solens ljuva strålar. Med en svag bris i håret är det fantastiskt att kunna beställa något svalkande, läskande eller mättande. Varför inte lära grunderna i språket genom denna trevliga kurs? Dina kunskaper ger resan det där lilla extra och ett bättre bemötande.

Kursens upplägg
Kursen sker via den digitala mötesplattformen Zoom och Facetime. Innehållet baseras på studiematerialet Allora och riktar sig till dig som reser till Italien och vill kunna prata italienska i situationer som en tillfällig besökare ofta hamnar i. Du lär du beställa på caféer och restauranger, checka in på hotell, fråga efter vägen och köpa biljetter osv.


Studiematerial
Boken Allora, grundkurs i italienska 1, köper du själv inför kursstart. Du kan hitta boken hos CDON, Bokus och Adlibris. Författare: Manuela Ruppel Olsson. ISBN nr: 9789198457902

Bra att veta
Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i kursen är en dator eller surfplatta (gärna med kamera ) headset och en god internetuppkoppling.
Ladda gärna ner Zoom till din dator/surfplatta i förväg.

Inga förkunskaper krävs