Språk

Lär dig italienska genom Studieförbundet Vuxenskolan!

Kursens upplägg
Kursen sker via den digitala mötesplattformen Zoom. Innehållet baseras på studiematerialet Allora och riktar sig till dig som reser till Italien och vill kunna prata italienska i situationer som en tillfällig besökare ofta hamnar i. Du lär du beställa på caféer och restauranger, checka in på hotell, fråga efter vägen och köpa biljetter osv.


Studiematerial
Boken Allora, grundkurs i italienska 1, köper du själv inför kursstart. Du kan hitta boken hos CDON, Bokus och Adlibris. Författare: Manuela Ruppel Olsson. ISBN nr: 9789198457902

Bra att veta
Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i kursen är en dator eller surfplatta (gärna med kamera ) headset och en god internetuppkoppling.
Ladda gärna ner Zoom till din dator/surfplatta i förväg.

Inga förkunskaper krävs

Om ledaren
Vigdis Isenhag är från Norge och flyttade till Sverige för två år sedan, efter att ha bott sex och ett halvt år på italienska Sicilien.
På ön bosatte hon sig i ett litet samhälle med 250 invånare för att få en bra möjlighet att lära och träna italienska. Hon arbetade som översättare och guide samt höll engelskakurser för italienare.
"Jag älskar Italien, kulturen, maten och folket, och det underbara språket som jag tycker låter som musik", säger Vigdis.

Välkommen med din anmälan!