Samhälle

Sofia Hultin som driver Yogastudion i Molkom kommer resa till Marocko i höst - om du vill kan du hänga med henne på resan!

Vill du ha ut ännu mer av resan så erbjuder SV ihop med Sofia en kurs innan resan där vi träffas tre gånger hos SV i Molkom och djupdyker ner i allt som har med Marocko att göra!
Vi lär oss om landet, kulturen, maten och språken (arabiska/franska). Vi lär känna varandra och blir en trygg grupp.
(Naturligtvis kan du gå kursen och lära dig om Marocko utan att följa med på resan, du kan även följa med på resan utan att först gå vår kurs.)

Kursen kostar 360:- och då ingår enklare fika.

Anmäl dig här eller ring oss på 0553-41297

Här kan du läsa mer om resan!

Vill du uppleva den fantastiska Sahara-öknen? Blicka ut över de vackra sanddynerna och riktigt höra den öronbedövande tystnaden? Vill du också uppleva myllrande basarer, vacker arkitektur, Atlanten, unikt hantverk, yoga i soluppgång och Atlasbergen? Missa då inte detta fantastiska tillfälle att följa med till Marocko – landet med de vänliga människorna och den storslagna naturen!

PROGRAM 26 okt - 3 nov 2019 (9 dagar totalt)

Dag 1
Ankomst Marrakech – gemensam middag och för den som vill kanske det blir yoga på taket.

Dag 2
Vi gör Marrakech, hamam, traditionellt marockanskt bad, medinan med alla små gränder och marknader, Jardin de Majorelle mm.

Dag 3
Vi lämnar storstadens myller och puls och söker oss söderut. Besöker Ait Ben Haddou där många filmer spelats in, och som är listat som ett av Unescos världsarv. Därefter tar vi oss vidare genom palmodlingar för att sedan övernatta strax utanför Ouarzazate.

Dag 4-5
Nu når vi den storslagna Saharaöknen. Här får vi bevittna skådespelet när solen går upp och ner, ta en tur på dromedar och njuta av tystnaden. Möjlighet ges också att göra yoga, varför inte på toppen av en sanddyn? Här spenderar vi två nätter.

Dag 6
Vi lämnar Sahara och drar vidare norrut, mot Fez, Chefchaouen - den blå staden, där vi sover på riad.

Dag 7
Vi åker mot Casablanca – Dar El Beida – som inte är Marockos huvudstad men staden där Ingrid Bergman yttrar den klassiska frasen till Humphrey Bogart ”Play it again, Sam”. Vi ser en av Afrikas största moskéer som ligger precis vid havet. Vi sover i Casablanca.

Dag 8
Vi lämnar Casablanca för Essaouira, den lilla kuststaden vid Atlanten som också är listad som ett av Unescos världsarv. Här äter man såklart äta fisk och skaldjur och vill man kan man rida ut efter stranden. Under eftermiddagen åker vi åter mot Marrakech för att spendera sista natten innan hemfärd nästa dag.

Dag 9
Transfer till flygplatsen och hemfärd med många minnen i bagaget.

Pris för resan: 11 800 SEK

Ingår i priset:

-Transfer till och från flygplatsen
-All mat och logi (förutom mat sista dagen i Marrakech)
-Bilresan till olika destinationer
-Ev guidning

Ingår inte:

- Flygresan (jag hjälper gärna till och bokar om så önskas)
- Mat sista dagen i Marrakech
- Dricks
- Ev guidning

För mer information och anmälan: sofia@sofiatravels.se, 0761068960, www.sofiatravels.se