Hälsa & välbefinnande

Sommarkurs i två steg, 4 dar och helgkurser 2 dar i totalt sex steg för att bli Diplomerad massör.

På sommarkurserna ges utrymme för andra hälsosamma aktiviteter både i rörelse och stillhet. Avslappning ingår varje dag.
Väljer du att gå fyra dagar så har du tagit de två första stegen av sex för att kunna bli Diplomerad Friskvårdmassör som består av 12 dagar upplagt på sex helger.

Du kan gå för att kunna massera vänner och bekanta, efter tre helger kan du ge en helkropps massage.
Du kan också välja att gå vidare till Diplomerad massör eller Diplomerad massageterapeut efter de sex grundläggande helgerna.

Kurserna går i Sunne och du binder dig bara för en helg i taget.

Det finns möjligheter att bo kvar på bygdegården i all enkelhet i kurslokalen under sommarkurserna. Övernattning är gratis. Medtag egen madrass samt sängkläder.
Kök med full utrustning samt kyl finns

Väljer du att gå två dagar blir din investering: 2200:- antingen tors/fre eller lör/sön
För fyra dagar är investeringen: 4000:-

Lärare: Lena Eriksson som har stor erfarenhet av att jobba med grupper. 1982 började hon massera och har undervisat i massage sedan 1985. Lena är även fri dans inspiratör och avslappnings lärare.

Du kan få mer info om henne och hennes verksamhet på hemsida www.lme.se eller genom att ringa
Lena på 070 303 01 88

Anmälan går att göra här på webben samt till Studieförbundet Vuxenskolan Sunne 0565 40105 eller till Lena direkt på telefon: 070 303 01 88

Just nu kör vi inga kurser pga smittspridningsrisk av Corona. Vi följer smittskydds styrelsens rekommendationer. Lägg gärna in en intresseanmälan, så hör vi av oss så snart vi har information om kursstart.