Dans

Ta chansen att testa på de spännande dansstilarna modern och jazz. Testa olika för att se vad just du fastnar lite extra för.

Modern dans är en spännande dansstil där du har möjlighet att utveckla ditt eget personliga rörelsespråk och uttryck. Jazzdansen ger dig möjlighet att bygga teknik, smidighet och koordination samt utveckla din scennärvaro och utstrålning,

I den här kursen utforskar vi kroppens möjligheter genom att arbeta med hela kroppen i olika riktningar, olika nivåer - stående, liggande, sittande. Vi söker efter olika kvalitéer och skiftande dynamik i vår dans och arbetar med förflyttningar som utforskar kroppen i rummet.

Ledare: Saga Kihlstedt
Lokal: Katedralen
OBS! Ny dag och tid! Torsdagar kl 16,30-17,45

Övriga upplysningar
Om du dansar fler danser eller är en del av en familj där flera dansar på Dansstudion i Arvika måste du i kommentarsfältet vid anmälan uppge detta för att få flerdans- eller familjerabatt.

Första tillfället är prova-på. Efter detta måste du meddela Studieförbundet Vuxenskolan till lisa.lyckborn@sv.se om du inte vill fortsätta på kursen. Kan du inte närvara på första tillfället pga förhinder måste detta meddelas till Lisa, så du inte förlorar din plats på kursen.

För frågor kontakta Lisa Lyckborn på Studieförbundet Vuxenskolan i Arvika till mail lisa.lyckborn@sv.se.

Verksamheten är anpassad efter riktlinjerna från FHM, som i höstas. Vi satsar på att kunna starta kurserna v.7.