Dans

Ta chansen att testa på de spännande dansstilarna modern och jazz. Testa olika för att se vad just du fastnar lite extra för.

Modern dans är en dansstil där du har möjlighet att utveckla ditt eget personliga rörelsespråk och uttryck samtidigt som du bygger upp en grundteknik där bl.a. golvarbete och akrobatik ingår. Jazzdansen ger dig möjlighet att bygga teknik, smidighet och koordination samt utveckla din scennärvaro och utstrålning.

I den här kursen utforskar du kroppens möjligheter genom att arbeta med hela kroppen i olika riktningar, olika nivåer - stående, liggande, sittande. Vi söker efter olika kvalitéer och skiftande dynamik i vår dans och arbetar med förflyttningar som utforskar kroppen i rummet.

Lokal: Katedralen
OBS! Ny Ledare: Eto Olsson
OBS! Ny tid & dag! Måndagar kl.17.10-18.40

Övriga upplysningar
Om du dansar fler danser eller är en del av en familj där flera dansar på Dansstudion i Arvika måste du i kommentarsfältet vid anmälan uppge detta för att få flerdans- eller familjerabatt.

Första tillfället är prova-på. Efter detta måste du meddela Studieförbundet Vuxenskolan till saga.kihlstedt@sv.se om du inte vill fortsätta på kursen. Kan du inte närvara på första tillfället pga förhinder måste detta meddelas till Saga, så du inte förlorar din plats på kursen.

För frågor kontakta Saga Kihlstedt på Studieförbundet Vuxenskolan i Arvika till mail saga.kihlstedt@sv.se.

Verksamheten är anpassad efter riktlinjerna från FHM.

Behöver du stöd med att betala deltagaravgiften? Läs mer på majblommans hemsida: https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/lokalforeningar/?kommun=arvika