Dans

Modern/nutida dans är en spännande dansstil där du har möjlighet att utveckla ditt eget personliga rörelsespråk och uttryck.

I den här kursen jobbar vi med den moderna dansens teknik och uttryck där floorwork, soft acro och improvisation är stora delar.
Vi utforskar kroppens möjligheter genom att arbeta med hela kroppen i olika riktningar och nivåer. Vi söker efter olika kvalitéer och skiftande dynamik i vår dans och arbetar med förflyttningar som utforskar kroppen i rummet.

Lokal: Katedralen
OBS! Ny ledare: Eto Olssom
OBS! Ny dag! Måndagar kl. 18.50-20.20

Övriga upplysningar
Om du dansar fler danser eller är en del av en familj där flera dansar på Dansstudion i Arvika måste du i kommentarsfältet vid anmälan uppge detta för att få flerdans- eller familjerabatt.

Första tillfället är prova-på. Efter detta måste du meddela Studieförbundet Vuxenskolan till saga.kihlstedt@sv.se om du inte vill fortsätta på kursen. Kan du inte närvara på första tillfället pga förhinder måste detta meddelas till Saga, så du inte förlorar din plats på kursen.

För frågor kontakta Saga Kihlstedt på Studieförbundet Vuxenskolan i Arvika till mail saga.kihlstedt@sv.se.

Behöver du stöd med att betala deltagaravgiften? Läs mer på majblommans hemsida: https://majblomman.se/sok-stod/sok-har/lokalforeningar/?kommun=arvika