Personlig utveckling

Personlig utveckling

Hälsa & välbefinnande, Övrigt

Planerad start våren 2018.

Kursinnehåll:
Du har mer att ge! Känner du att sammanhanget hindrar dig? Har du drömmar och längtan efter något mer? Tar förväntningar och krav all din kraft? Lever du - men inte som du egentligen vill? Den här kursen, i personlig utveckling, ger dig perspektiv, kraft och verktyg att leva ett rikare liv. Jag är övertygad om att du har drömmar, längtan och kraft som kan få dig att bli lyckligare. Att du vill bli starkare och mer i balans med din inre kraft och dina resurser!

I kursen arbetar vi med oss själva utifrån ett utvecklingsperspektiv.
• Du vet att du har mer att ge och behöver fler verktyg!
• Du är osäker på vad du vill!
• Du behöver hitta vägar runt dina hinder!
• Du vill mer, men vet inte hur!
• Hitta dina superkrafter!
• Ta kontroll över dina känslor!
• Vi kommer att arbeta med alla sinnen under kursen, för att inlärning och utveckling ska gå på djupet och ge långsiktig och hållbar utveckling.

Kursupplägg:
Vi möts 4 gånger á 4 studietimmar. Träffarna sker varannan vecka och du kommer att ha olika fördjupningsuppgifter mellan de olika kurstillfällena.
Kursmaterial ingår i kursen!

OBS att du själv avgör, utifrån ditt eget engagemang, hur mycket du kommer att utvecklas under kursen. Du har under kursens gång, och 3 månader efter avslutad kurs, möjlighet till en timme personlig coaching, eller 2*30 minuter telefonsamtal med Kenneth. Ytterligare samtal debiteras enligt rådande taxa.

Kursavgiften kan delas upp.
Fika ingår.

Presentation:
Vem är jag: Kenneth Gagnero - arbetar i dag som verksamhetschef i Säffle kommun och är utbildad pastor inom Ekumeniakyrkan/Missionskyrkan, utbildad massör, avspänningspedagog och är även utbildad inom mental träning och vuxenutbildning. Har under många år föreläst och haft kurser inom stresshantering, retorik och personlig utveckling.

Ser fram emot att träffa dig!