Hälsa & välbefinnande

Kom på lördagsmys med yinyoga på Kungskvarnen i Borgvik.

OM YOGAN: Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform med fokus på vila, andning och djup stretching. Fokus ligger på vår bindväv, leder och ligament och positionerna är framtagna för att mjuka upp områdena kring höfter, lår, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden. Alla övningar utförs på golvet och man håller varje position mellan tre till fem minuter, med musklerna avslappnade och medveten lugn andning. Yinyoga är ett perfekt komplement till alla former av fysisk träning som gör att musklerna stelnar till. Det är också en mental träning för att öva sig på att lugna tanken och bara vara utan att prestera.

FÖR VEM: Passar bra både för dig som är nyfiken att prova och för dig med tidigare erfarenhet av yinyoga

HUR: Eftersom vi är stilla i positionerna kan det vara skönt att ha på sig något extra lager kläder för att inte bli frusen. Några yogamattor finns att låna men ta gärna med egen om du har. Vi håller till på övervåningen i Kungskvarnen.

OM BORGVIK och KUNGSKVARNEN: Borgvik är en av Värmlands bäst bevarade bruksmiljöer och kanske även Värmlands vagga, men också en plats för upplevelser. Mer om Borgvik finns att läsa på: https://www.borgviksutvecklingsrad.se/
På Kungskvarnen där yogaklasserna sker finns restaurang och café för den som vill njuta av mat och dryck innan eller efter yogapasset.

Vid frågor om yogan kontakta Sara från Yogagrums på info@sarajane.se

Välkommen