Dans

Zumba®Fitness är en rolig och upplivande träningsform där de latinska rytmerna står i fokus. Du lär dig grundsteg till ett flertal latinamerikanska och internationella dansstilar. Till musiken skapar vi ett dynamiskt, spännande och effektivt träningssystem. Varje låt har en egen koreografi utformad efter vers, refräng och stick. Du kommer att upptäcka att du plötsligt dansar merengue, salsa, reggaeton, cumbia, flamenco, calypso och mycket annat. Alla låtar tillsammans utgör en intervallträning, då Zumba Fitness® kombinerar snabba och långsamma rytmer. Detta ger som resultat större kalori- och fettförbränning, generellt förbättring av konditionen och styrka. Zumba är dans-träning-glädje

Ledare: Banke Brattström, en av Sveriges ledande instruktörer i Zumba. Han kommer delta som instruktör på scen i Orlando under juli månad. Passa på att låta dig bli inspirerad av en duktig och energisk ledare som sprider glädje!

Om du anmäler dig till Zumba Fitness onsdagar och söndagar får du gå båda kurserna för 1500 kr/termin.

OBS! Ny tid och plats: Kl 19-20 i Jössefors skola - Gymnastiksalen. Ängsgatan 8 i Jössefors.

Anmäl dig här på webben!

För frågor kontakta Lisa Lyckborn på Studieförbundet Vuxenskolan i Arvika till mail lisa.lyckborn@sv.se eller ring 0570-14317.