Kundtjänstassistent

Är du noggrann, självständig och serviceinriktad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar? Studieförbundet Vuxenskolan avdelning Väst söker Kundtjänstassistent.

Vi söker dig med intresse för och erfarenhet av bildning och kultur, och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas.

Studieförbundet Vuxenskolan, SV, avdelning Väst, söker nu en serviceinriktad kundtjänstassistent för att jobba övergripande med alla våra kommuner utifrån expeditionen i Uddevalla. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100% med tillträde 1 oktober 2021, provanställning tillämpas.

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur.

 Ansvarsområden som Kundtjänstassistent

Våra två kundtjänstassistenter stöttar, framför allt via telefon och dator, avdelningens administrativa arbete. Uppgiftens fokus är att ge service till deltagare, cirkelledare och övriga medarbetare. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar, men innebär även mycket samarbete med kollegorna inom SV Väst.

Dina egenskaper
 • Samarbetsförmåga
  Har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning.
 • Kommunikativ
  Kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation.
 • Strukturerad
  Har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet.
 • Flexibel/förändringsförmåga
  Kan arbeta mot en målbild men även vara flexibel och ta in ny information. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra dig och ditt arbetssätt för att säkerställa framgång.
 • Initiativkraft
  Kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande.
Dina kvalifikationer

Du har god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan snabbt sätta dig in i och använda nya program (och teknik) och tillämpa nya arbetssätt i vardagen. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Erfarenhet av studieförbund och våra administrativa system är meriterande, liksom erfarenhet av ideella organisationer i allmänhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

 Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig?

Tjänsten omfattar 100%, reglerad arbetstid, dagtid. Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Du får stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. Marknadsmässiga lönevillkor gäller.

Kollektivavtal: Unionen - Fremia

 Snabbfakta:

Företag: Studieförbundet Vuxenskolan avd Väst
Tjänst: Kundtjänstassistent
Tillträde: 1 oktober 2021
Lön: Fast månadslön
Placeringsort: Uddevalla
Sista ansökningsdag: 2021-06-10

 Ansökan:

Skicka din ansökan med löneanspråk senast den 10 juni till rekrytering.vast@sv.se
Ange Kundtjänst på ämnesraden.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med administrativ koordinator Kicki Mattsson, telefon 010-33 00 900 eller avdelningschef Mia Ekegren, telefon 010-33 00 900. Det går också bra att mejla frågor till mia.ekegren@sv.se (obs! inga ansökningar till denna adress). 

Facklig företrädare (Unionen) Annie Pettersson, telefon 010-33 00 900.

Studieförbundet Vuxenskolan, SV

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. SV vill ge människor möjligheter, därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang.

Mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/vast