Studieförbundet Vuxenskolan söker verksamhetsutvecklare med fokus på integration!

Är du kreativ, självständig och samhällsintresserad? Tror du på alla människors möjlighet till växande utifrån sina förutsättningar? Då kanske du är vår nya verksamhetsutvecklare?!  Studieförbundet Vuxenskolan söker verksamhetsutvecklare med fokus på integration!  

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) söker nu en driven och engagerad verksamhetsutvecklare som vill göra skillnad och utveckla SVs folkbildningsverksamhet inom avdelning Väst 
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat om 50-75%.  
Tillträde 15 september eller enligt överenskommelse 

Vi har viktiga arbetsuppgifter 
Våra arbetsuppgifter är att ge människor kunskap. SV jobbar med studie- och kulturverksamhet för människor – denna tjänst har speciell inriktning på integration. Även om kontoret och studielokalerna är på Dalaberg i Uddevalla finns det ibland arbetsuppgifter över hela vår avdelnings 19 kommuner. 

Utveckling och organisering 
- Tillsammans med närmaste chef och kollegor utarbeta förslag på verksamhetsplan inom sitt verksamhetsområde samt beräkna budget. 
- Självständigt planera och organisera arbetet inom fastställd verksamhetsplan. 
- Ekonomiansvar för sin verksamhet. 
- Organisera praktiska förutsättningar för att bedriva lärande och folkbildning. 
- Planera och genomföra möten och processer. 
- Förmåga att arbeta i administrativa system. 

Kvalitet 
- Säkerställa lärandet och att verksamheten följer gällande föreskrifter. 
- Följa upp och rapportera hur verksamheten löper i förhållande till verksamhetsplan och uppsatta mål. 
- Utvärdera och förbättra verksamheten i samarbete med kollegor och ledare. 

Kommunikation och samarbeten 
- Uppsöka och säkra goda och hållbara relationer med våra samarbetsparter; medlemsorganisationer samt övriga föreningar, grupper och organisationer. 
- Samverka och kontinuerligt ha kontakt med offentlig sektor. 
- Synliggöra folkbildningens funktion och uppdrag i samhället. 
- Marknadsföra verksamheten för att dels rekrytera deltagare och även bidra till ett mer välkänt SV. 

Övrigt 
I övrigt utföra de arbetsuppgifter som är nödvändiga för verksamheten. 

Dina egenskaper 
Vi vill att du kan arbeta både tillsammans med andra och ensam. Och att du tycker att det är kul att jobba. Vi vill att andra ska förstå vad du säger och vad du menar när du skriver. 

Personlig kompetens 
- Samarbetsförmåga 
Har förmåga att samverka med andra så att mål och syften uppnås. Kan förhålla dig på ett sådant sätt att energi skapas och påverkar andra i positiv riktning. 
- Kommunikativ 
Kan uttrycka dig väl och på ett sådant sätt att andra förstår och kan ta in ditt budskap. Kan anpassa ditt sätt att kommunicera på efter person och situation. 
- Strukturerad 
Har ett tydligt arbetssätt som gör att prioriteringar och arbetsuppgifter leder mot målet. 
- Flexibel/förändringsförmåga 
Kan arbeta mot en målbild men även vara flexibel och ta in ny information. Vet vikten av att hela tiden väga in nya situationer och förutsättningar och kan förändra sig och sitt arbetssätt för att säkerställa framgång. 
- Initiativkraft 
Kan vara självgående och agera på egen hand både proaktivt och problemlösande. Tar eget initiativ till utveckling och agerar på möjligheter. 

Utbildningskrav och erfarenheter
I SV värderas praktisk erfarenhet och kompetens tillsammans med formell utbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du ska ha god organisationsförmåga och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är kostnadsmedveten och har god datorvana. Vi vill dessutom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Stort nätverk och erfarenhet av ideella organisationer alt. arbete med offentlig sektor, speciellt inom fokusområdet, är meriterande. 

Vad kan Studieförbundet Vuxenskolan erbjuda dig? 
Vi betalar dig en schysst lön för en deltidsanställning med ett kul jobb. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på 50% - 75% - beroende på dina önskemål - och innehåller även visst arbete på helg- och kvällstid. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med inspirerande och kunniga kollegor. 
Kollektivavtal: Unionen – Idea 
Marknadsmässiga lönevillkor gäller.

Det här vill vi göra 
Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjlighet att lära sig mer. SV vet att alla kan det. Det har ingen betydelse var de kommer ifrån, hur de har levt eller hur gamla de är. I hela landet har vi studiecirklar, föreläsningar och kulturprogram. Där kan man träffas och skaffa sig nya kunskaper. I studiecirkeln är alla lika viktiga. 

Det här tror vi på 
Studieförbundet Vuxenskolan tycker att alla människor är lika mycket värda och ska ha samma rättigheter. SV tror att människor själva tillsammans med andra människor kan ändra på sina liv. SV tror på en värld där alla tänker på att samhället ska fungera för alla människor och att det som finns på jorden ska räcka till alla nu och i framtiden. 

Svårläst och mer information om Studieförbundet Vuxenskolan finns på www.sv.se/vast. 

Ansökan: 
Skicka din ansökan omgående – dock senast 24 juni - till rekrytering2.vast@sv.se.  

Vill du veta mer 
Vill du veta mer, så kan du ringa den som har tjänsten nu, Emma Rossvik, telefon 010-33 00900 eller chefen, Mia Ekegren, telefon 010-33 00900. 
Även Unionens ordförande Annie Pettersson, telefon 010-33 00 900, kan berätta mer om hur det är att arbeta hos oss. 

Snabbfakta: 
Företag: Studieförbundet Vuxenskolan avd Väst 
Tjänst:Verksamhetsutvecklare med inriktning integration 
Tillträde: 15 september 2020 – eller enligt överenskommelse 
Lön: Fast månadslön 
Placeringsort: Uddevalla 
Publiceringsdatum: 2020-06-10 
Sista ansökningsdag: 2020-06-24