Språk

Vill du lära dig Italienska

Denna kurs riktar sig till dig som är helt nybörjare eller kan lite o vill fräscha upp din italienska igen..
Det blir mycket konversation och vi lär oss enkla fraser så att man kan ta sig fram i vardagen. Har du läst lite italienska tidigare så blir detta en härlig repetition. Italien bjuder på spännande historia, god mat och härliga viner och inte minst det välkända "bubblet" Prosecco så anledningarna är många att resa hit, och då är det tryggt att kunna hantera det härliga italienska språket. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle totalt 6 tillfällen. Vid intresse kan det bli en fortsättning på kursen.

Kursledare

Christina Franzen har varit språklärare i många år och har lång erfarenhet att lära ut och älskar att undervisa i språk och delar gärna med sig av alla erfarenheter av resande och att ha upplevt språket på plats. Hon är en social och glad person och gillar att träffa nya människor.

Kurslokalen

Adressen är Storemyrsvägen 2 Tanumshede. På ena långsidan på Tedakthuset. Lokalen är handikappanpassad.

Studiematerial

Ingår och tas fram till kursstart av cirkelledaren. Papper o penna finns på plats.

Bra att veta

Vi träffas varannan tisdag och emellan får vi uppgifter att öva på tills nästa tillfälle. Studiecirkeln startar vid 7 anmälda på tisdagar jämna veckor.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Med reservation för ändringar, och att vi följer folkhälsomyndigheternas råd

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Välkomna.