Skaffa dig ett nytt intresse, prova på måleriets fantastiska färgvärld!
Eller fördjupa dina tidigare kunskaper.
Alla kurser med Kerstin Dahmm Art är för både nybörjare och fortsättare, kom och måla på din egen nivå.
Vi går igenom måleriets grunder, färgblandningar, tekniker, material och på ett lustfyllt sätt provar vi olika motiv.

Nu har vi en favorit i repris, nu är det bokat fyra veckor på Makrillvikens vandrarhem, med västkustens bästa läge, 15 meter från badet med bastu mm. och ca: 300 meter till den härliga Smögenbryggan!

Vi har hela övervåningen för oss själva att måla på under kursen med magisk utsikt över havet. Vi kommer också att måla ute på Smögens härliga klippor och vid Smögenbryggan.
En dag gör vi ev. ett besök på vackra fyrplatsen Hållö, vid fint väder, där vi både hinner måla och ta ett dopp, lunch tar vi med oss.
Kurserna vänder sig till både nybörjare och fortsättare.
Kursavgiften är 3200 kr.
Boendet kostar mellan 400 – 750 per natt och person, beroende på vilket rum du har, med eller utan toa & dusch, om det är låg eller högsäsong, eller om du delar rum (4 nätter).
Maten ingår inte i priset.
Frukost gör vi själva och ev. en lättare lunch, middagen kanske vi väljer att gå ut och äta tillsammans, men man gör ju som man vill. Kurstid mellan ca: 10.00 – 17.00. Lunch mellan ca: 12.30 och 13.30 med tid även för en liten promenad eller ett bad om man vill. För dem som önskar fortsätta måla själva efter 17.00, så finns alla målargrejer kvar på plats hela tiden och det är bara att sätta igång när man vill. Den sista dagen slutar vi måla kl.15.00 för att bege oss hemåt.

Anmälan och mer information
Ett samarbete mellan Kerstin Dahmm Art och Studieförbundet Vuxenskolan Väst.
Studieförbundet Vuxenskolan Väst försäkrar alla deltagare. Din anmälan är bindande. Du har möjlighet att ångra din anmälan upp till 3 veckor innan kursstart. Om du ångrar dig under ångerfristen kommer återbetalning att ske av den deltagaravgift vi eventuellt erhållit av dig. Anmälning/ avanmälning sker till Kerstin Dahmm.Gå till SV Västs hemsida för mer info


Planerade tillfällen just nu är:
10 – 14 augusti, mån – fre.
24 – 28 augusti, mån – fre.

Endast 10 platser per kurs!
Kerstin har bokat rum till alla deltagare.

För anmälan eller mer information kontakta:
Skicka mail till: kerstin.dahmm@gmail.com
Mobil: 0703-540487
Eller anmäl direkt på hemsidan