Övrigt

Arbetsmarknadsnära kurser på distans

Kursen handlar om hur du bidrar till att skapa enb god kultur på jobbet. Små steg, enkla handlingar som stärker gemenskap, tillit och lärande i organisationen. Kursen passar alla som vill arbeta mer medvetet kring den psykosociala arbetsmiljön och med utgångspunkt i den egna, personliga vardagen och livsmiljön.

Kursledare: Christer WestlundSV Väst kommer under hösten 2021 erbjuda kostnadsfria kurser på distans till dig som är arbetslös eller riskerar att permitteras eller varslas pga Corona. Kurserna omfattar totalt 40 timmar och ges i studiecirkelform. Alla kurser är 100% distansbaserade - i enlighet med folkbildningsrådets direktiv - och erbjuds via Zoom eller Teams. Anmäl dig snarast. Begränsat antal platser!
Om det behövs kan deltagare utan digital vana erbjudas introduktion till hur distansutbildning går till. Egen dator eller smartphone krävs. Detta tillhandahålls inte av SV.
Alla kurser hålls på svenska, Den här även på engelska.Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900