Hälsa & välbefinnande

Samtalsgrupp om din livssituation

Kursinnehåll
Kanske har du fått diagnosen som vuxen eller så har du levt med vetskapen ett tag och har fortfarande svårt att få en bra struktur i ditt liv. Det kan vara svårt att själv veta vilka nycklar som behövs för att må bra. Då kan det vara bra att träffa andra människor i samma situation, där man kan hjälpa varandra och utbyta erfarenheter.
Vad behöver jag för att må bättre med mig själv och hur kan jag få en vardag som fungerar? Speciellt nu när pandemin har påverkat så mycket i hela samhället.
Det är gratis att delta i cirkeln/samtalsgruppen och allt som sägs i gruppen stannar även där. Vi träffas 90 min per gång och tanken är att vi delar med oss av vad vi kämpar med, samt ger varandra stöd och tips för att lösa vardagen. Målet är att skapa strategier och verktyg för att klara vardagen.

Studiematerial
Ta med dina egna tankar och livserfarenheter!

Bra att veta
Lokalen finns en trappa upp på CW Borgs väg 4. Ingång vid salong Xlent.
Det finns kaffe och te att ordna i lokalen om man önskar.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.

Covid-19 information Vi följer noggrant utvecklingen av coronavirusets spridning i samhället. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter rådande läge.
Detta kan komma att påverka starten (eller formen) för cirkeln.


För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900