Baka surdegsbröd - grundkurs

Baka surdegsbröd - grundkurs

Mat & dryck

Grundkurs i surdegsbakning

Det bästa sättet att lyckas med bakning är att lära sig av någon som kan. Den som vill få en inblick i surdegsbakningens vetenskap kommer inte att bli besviken!

Det här är en kurs för dig som vill komma igång med surdegsbakning hemma eller för dig som bakar med surdeg men vill utveckla och förbättra din bakning. Både nybörjare och erfarna hemmabagare är välkomna. Vi går igenom surdegsbakningens vetenskap, hur man enkelt kan baka med surdeg hemma, vilket mjöl man ska välja, hur man tar hand om sin surdeg mm. Med hem får du vackra bröd, surdegskultur, recept och en massa tips och inspiration!
Cirkeln arrangeras i samarbete med Brukets Godaste i Fengersfors.

Bra att veta
Kursen kräver minst 8 deltagare.
Om vi inte har 8 deltagare vid planerad kursstart flyttas datumet fram.
Deltagaravgiften betalas kontant på plats.
Medtag förkläde och inneskor.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Vid frågor kontakta
Cirkelledare Sandra Ottosson, Brukets Godaste 0532-78 48 20 eller 0730-31 38 60.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900